BABANIZA 3 ADIMDA MÜKEMMEL HEDİYEYİ SEÇİN

BABANIZA 3 ADIMDA MÜKEMMEL HEDİYEYİ SEÇİN - Mühle Tıraş Kültürü

Babanız ister haftada bir, ister ayda bir tıraş oluyor olsun, ona babalar gününde uzun yıllar kullanacağı el yapımı tasarım bir tıraş seti hediye etmek mükemmel bir fikirdir. Çünkü, spesifik bir erkek eylemi olan sakal-bıyık tıraşı her erkeğin temel ihtiyacıdır ve sevgili babalarımız bunu iyi bilir!

Babanıza kolayca 3 adımda nasıl tıraş seti seçersiniz: 

Babalar günü’nde babanıza el yapımı bir tıraş seti hediye etmek için öncelikle bilmeniz gereken bir detay var. 

  1. Aslında oldukça basit. Babanızın hangi tıraş bıçağını kullandığını bilmelisiniz: Mühle, tıraş bıçaklarında üç farklı seçenek sunar: Gillette® Mach3®, Gillette® Fusion™, ve klasik tıraş bıçakları (jiletli tıraş makinası da denir) .Bir bıçağın Mach3® ya da Fusion™ olduğunu bilmemek oldukça doğaldır. Bıçağı ters çevirdiğinizde üst üste sıralanmış üç jilet görüyorsanız bu Mach3®, beş jilet görüyorsanız bu Fusion™ bıçaktır. Tek bir yaprak jilet ise, babanızın klasik tıraş bıçağı olduğu anlamına gelir. 

  2. Babanızın kullandığı ya da kullanacağı tıraş bıçağına karar verdikten sonra materyal seçmelisiniz. Burada göreceğiniz her tıraş seti çok özel süreçlerden geçirilmiş, dayanıklı ve çok uzun ömürlüdür. Ayrıca sadece en yüksek kalitedeki nadir bulunan malzemelerden üretilmiştir. Dolayısıyla tamamen zevkinize göre materyal seçmekte özgürsünüz! 



  3. Zevkinize göre seçtiğiniz doğal ve değerli materyalden üretilmiş el yapımı tıraş setine karar verdikten sonra yapacağınız şey, sipariş notları kısmına “hediye paketi istiyorum” yazmak. 


    ERKEK HEDİYELERİ >

     

     

RELATED ARTICLES